Miki prebacivao Suzani što ga ne zove da spava s njom, ona pobesnela: Ponovo žestoka svađa ljubavnika!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Suzana Perović opet su upali u konflikt i imali žustru svađu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki i Suzana ponovo u svađi...

Đuričić se naljutio na Suzanu što mu nije dozvoljavala da prespava u hotelu "Zadruga" sa njom od kada je ona postavljena za gazdu. 

- Samo te probam, pa ne misliš valjda da bih zaista išao sa tobom? Jesi me ti zvala da dođem da pričamo? Jesmo li ti i ja u vezi, kobilo jedna? Samo te probam, da vidim, sve bi kompromitovala! Problem je da spavamo u istom krevetu,a ljudi pustili snimak da mi imamo s*ks! Kako ja ne mogu da idem da spavam pored svoje devojke? Sledeći put kad mi dođeš da mi gurneš jezik u usta, šamar ću ti opaliti! Napravila si ti mnogo veće probleme ovde - vikao je Miki.

Međutim, Suzani se ova "proba" nije dopala, pa je osula paljbu na  Đuričića:

- Ti znaš naš dogovor i našu temu i ti znaš da se ja sa time ne šalim. Šta pričaš ti sada? Kako te nije sramota!? Jesi li ti normalan? Ti i ja bi ležali i ovde! Radi se o mom i tvom dogovoru! Marš u pi*ku materinu više! Ti mene da probaš? - odbrusila mu Suzana, pa je demonstrativno napustila rehabilitaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

23.04.2019 17:33

Oče švaleraciju, neće švaleraciju.