Koraćeva saznala da joj je uhapšen makro: Njena reakcija će vas zaprepastiti!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sinoćnjeg programa u "Zadruzi", Miljana Kulić se verbalno obrušila na Davida Dragojevića, iznevši čitav niz uvreda na njegov račun, govoreći o njegovom životu u spoljnom svetu, kao i o životu njegove sadašnje devojke, Ane Korać

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- Da li je moguće da je Ana, koja je navikla na milione i imućne muškarce koji joj plaćaju za s*ksualne odnose, našla Davida Dragojevića koji prodaje girose? U "Zadruzi 1" bila je Kijina prikolica do kraja. Ti, Davide, si muška prostitutkica i žigolo. On je umislio da je mnogo lep. Pokušavaš da budeš Sloba Radanović, a pored Slobe ne možeš da prođeš. Sloba je gospodin za tebe - govorila je Miljana.

- Ti si žigolo i starletan bio po Americi, ona je prostitutka. Aleksandra, molim te opet mu daj pare da uradi botoks. Što tebi i Ani K*rvac ne naprave svadbu? Ti si pukao! Ja ću smršati, a k*rva je uvek k*rva! - nastavila je Miljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

- Miljana, dosta sam ja ulagala u njega, sada neka ulaže Ana. Može njen makro, uhapšen je! - govorila je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading