Tijana Ajfon otkrila šokantnu tajnu: Ana Korać se je*ala sa Davidovim očuhom!

Autor: Zorica S. Radulović - M. Đedović

Zadruga

23.04.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać imala je seksualne odnose sa Predragom Opačićem Mungosem, očuhom svog dečka Davida Dragojevića, tvrdi Tijana Ajfon. Ekskluzivno za Rijaliti dodatak popularna starleta Tijana Ajfon otkrila je šokantnu i dugo skrivanu tajnu iz života Koraćeve, koja preti da joj naruši vezu sa Dragojevićem.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tijana Ajfon i Ana Korać...

- Anu Korać je Mungos je*ao za lovu pre nekoliko godina, dok još nije bila preskupa. To svi znaju i to je javna tajna. Čak i Biljana za to zna i zbog toga je toliko i ne voli - otkrila je Tijana najveću Koraćkinu tajnu za Rijaliti i dodala da su se Mungos i Koraćeva videli svega jednom, ali da se taj seks naširoko prepričavao po vojvođanskoj prestonici.

Prema saznanjima Rijalitija, Ana Korać i Predrag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na jednom salašu u okolini Novog Sada.

- Mungos je sa prijateljima bio na salašu i jedan od njih je rekao kako je pozvao neke devojke da dođu na druženje za pare. Čim se pojavila Ana, Mungos je odmah rekao: "Ova je moja." Celo veče su proveli zajedno, da bi je Predrag nakon toga odveo u sobu. U sobi im se pridružila još jedna Anina drugarica, pa su tako sve troje dočekali jutro u istom krevetu - otkriva detalje dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/ Parovi TV HAPPY
Mungos...

Kako dalje izvor navodi, Mungos je bio oduševljen Aninim seksualnim umećem toliko da je svima prepričavao kako je uživao sa Koraćevom. Ta priča o orgijanju sa zadrugarkom i njenom drugaricom došla je i do Biljane, koja je bila šokirana saznanjem da je njen partner platio seks, zbog čega je poludela i napala ga. Mungos nikada nije priznao Biljani da je bio sa Anom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Šta će David reći na sve ovo?...

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Opačića, ali je do zaključenja broja bio nedostupan. Za razliku od njega, Biljana je bila voljna da da izjavu na ovu temu.

- To nije razlog zbog kojeg ne volim Anu, neću da pričam o tim stvarima - rekla nam je Biljana i delimično potvrdila priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

07.05.2019 07:46

A zato je mama Biljana odjednom pozdravila Anu, naterao je Mungos na to. Ko veli bice deo porodice pa nece morati da placa.