EKSKLUZIVNO! PRVE FOTOGRAFIJE ZADRUGE!

Zadruga

28.08.2017

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka najspektakularnijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", deli nas još nešto više od nedelju dana, a pripreme za početak ovog gigantskog projekta, koji je zakazan za 6. septembar, polako se privode kraju.

Foto: Promo foto
Uskoro rijaliti koji pomera granice

Za realizaciju rijalitija kakav svet do sada nije video, sagrađen je ceo jedan grad nadomak Beograda, a sada su iz tima koji radi na ovom projektu rešili da gledaocima zagolicaju maštu i pokažu samo deo onogo što će od 6. septembra imati priliku da gledaju na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink: 

- U sklopu impresivnog grada koji se prostire na tri hektara, nalaze se vodopadi na jezeru Stiva Džobsa, koje na svom ostrvu ima veliki platinasti kip ovog velikana, trg Bruna Marsa,na kom se, takođe, nalazi velika statua ovog muzičara, kao jednog od nosilaca svetske pop muzike, a tu je i plato sa bazenima koji nosi ime tinejdžerske senzacije, Džastina Bibera - otkriva odmah na početku razgovora izvor blizak produkciji.

A na fotografiji ispod možete videti kako izgleda jedan od platoa: 

- U ovom gradu, biće otvoren i Irski pab, prodavnice, radionice, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, i to će biti samo neke posebnosti, koje će, od 6. septembra, postati svakodnevica za 33-oje učesnika, po svemu sudeći, istorijskog projekta Željka Mitrovića.

Izvor je otkrio još neke detalje o ovom spektakularnom gradu, koji do sada nije viđen u Evropi, ali ni u svetu.

RepublikaFoto: Promo foto
Radovi u toku

Učesnici će imati svoj Parlament, gde će donositi, ali i menjati pravila "Zadruge", ali će postojati i sudnica, u kojoj će se naći svi oni koji ne budu poštovali pravila života u ovom rijalitiju. Ulica Poroka konačno je dobila svoje ime - Ulica Las Vegasa - i u njoj će pored noćnog kluba, biti i veliki kazino u kom će učesnici moći da okušaju svoju sreću, da dobiju ili izgube novac, koji im se dodeljuje kao nedeljna plata! Željko Mitrović je sagradio i stakleni soliter, u kome će biti smešten hotel, gde će živeti vođa "Zadruge", kog ostali učesnici biraju svake nedelje, ali i banka - priča izvor u dahu i završava neverovatnom informacijom:

RepublikaFoto: Promo foto
Dosta rajskog cveća

Medijski mag, Željko Mitrović najavio je i da će lično u rijaliti uneti bebu koja je stara tek osam meseci i koja je tek prohodala, ali ne i progovorila. Kako je sam rekao, ova beba će odrastati u rijalitiju tokom narednih godina. Jedna od glavnih posebnosti je i ta što će Zadrugari moći sve da kupe, i to po realnim cenama sa uračunatim PDV-om, ali će raspolagati samo novcem koji dobijaju kao nedeljnu platu. Iza gradskog kompleksa nalazi se i malo selo sa, naravno, domaćim životinjama. Ali, u okviru Rajskog vrta, učesnici će, pri kontaktu sa Drevnim Drvetom Mudrosti, hrastom od pre nove ere, moći da upoznaju i neke retke, egzotične životinje. Veštačka kiša, promena klime, simulacija munja i gromova, ali i lasersko-hologramske projekcije će sigurno biti velika inovacija u TV produkciji ove vrste, ali svakako i faktor iznenađenja, ali i promene raspoloženja učesnika.

RepublikaFoto: Promo foto
Sve se sprema za ulazak

Nema sumnje da će ovaj projekat Željka Mitrovića postaviti nove standarde ne samo kada je reč o ovom formatu, već i u istoriji televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading