Gledao svađu Lune i Marka! Gagi očajan zbog ćerke: Sme li neko da kaže da je ona kriva?

Zadruga

19.04.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Gagi Đogani poslednjih dana gleda svoju ćerku Lunu Đogani kako se svađa sa svojim dečkom Markom Milljković, pa je svima koji pričaju da je njihova veza lažna i da je sve gluma rešio da pošalje poruku.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi ne može da gleda uplakunu Lunu..

Naime, Đogani je na društvenoj mreži Instagram uputio poruku koja je izazvala lavinu komentara i reči podrške. Gagija je povredilo da gleda tužnu Lunu na malim ekranima pa je poručio sledeće:

- Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila, i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala - napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đurđe

19.04.2019 20:19

Za Gagija i kad je Luna kriva, nije kriva. Uvek je neko drugi kriv. Greši što opravdava Lunu i kada je očigledno kriva. Zato se Luna ponaša kao da je nepogrešiva.

Odgovori 20 0
mima

19.04.2019 21:07

da kriva je jer nema osnovno kucno vaspitanje konstantno je lazete zato tako i prolazi devojka bez imalo talenta i pameti glupa,plitka ,nevaspitana .......

Odgovori 19 0
Koki

20.04.2019 05:00

Faca ko tužna sova.Dokle ćeš vise da glumiš devojko ?

Odgovori 14 0