Slagala Mikija za godine? Evo koliko je stara Suzana Perović!

Autor:

Zadruga

17.04.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Suzana Perović su u burnoj vezi praktično od početka "Zadruge", a Miki je rekao da su se njih dvoje poznavali od ranije i da je uvek gajio simpatije prema njoj.

Foto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana...

Njih dvoje su praktično rijaliti za sebe, a do sada nema dokaza da su imali seksualne odnose. Pojavio se jedan snimak, za koji se ispostavilo da je namešten. U svakom slučaju, vešto se kriju, čak i kad razmenjuju poljupce. 

Osim toga, mnogima je zanimljiva i razlika u godinama između njih  - Miki ima 42 godine, dok se za Suzanu govori da ima 52. Svakako, velika razlika, ali podnošljiva. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović...

Ipak, Suzana ima i više od toga. Ako je verovati podacima Vikipedije, pominju se dva datuma rođenja - 1966. i 1962. godina. 

I na drugim mestima se kao godina rođenja pominje 1962. godina. Ako je ovaj podatak tačan, Suzana onda ima 57 godina, to jest, starija je od Mikija čitavih 15 godina. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

17.04.2019 13:41

Дође му скоро као мајка.

Odgovori 18 1