Draganu Mitar masirao fudbaler: Prelazio rukama preko njenih butina, muž će joj poludeti!

Zadruga

16.04.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar bila je jedna od najatraktivnijih učesnica rijalitija "Zadruga 2", ali se vremenom poprilično ugojila. Ona je ušla u kategoriju onih učesnica koje su se najviše fizički promenile tokom boravka u imaginarijumu, što je pokazala jučerašnja anketa koju je Veliki šef sproveo među zadrugarima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana u rukama Lazara Jeremića...

Obzirom na to da se veoma ugojila, Veliki šef je i Drgani i ostalim učesnicama koje su se "popravile" dao zadatak i da smršaju korigujući ishranu, ali i pomoću vežbi. Dragana se odmah prihvatila posla i počela da vežba sa Lazarom Jeremićem. Međutim, s obzirom na to da dugo nije bila aktivna, dobila je upalu mišića, a Jeremić je onda preuzeo i ulogu fizioterapeuta pa je Draganu i izmasirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar je Draganu masirao, ali je rukom prelazio po "zabranjenim" mestima, što zadrugarki uopšte nije smetalo i nije se bunila. Izgledalo je kako uživa i kako je prija njegova pažnja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Lazar masira Draganu..

Svi se sada pitaju kako će Draganin suprug Siniša reagovati kada vidi šta se dešava, a spekuliše se i da je on napolju našao ljubavnicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

16.04.2019 16:13

Fudbaler zna kako se leči upala mišića.