Psihijatar otkriva: Luna je sklona samoubistvu, evo i zbog čega!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zadruga

16.04.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Ðogani, koja se trenutno takmiči u "Zadruzi 2", sklona je samoubistvu, tvrdi poznati beogradski psihijatar koji želi da ostane anoniman! Naime, blogerkina prababa je nekoliko puta pokušavala da sebi oduzme život, što veoma plaši stručnjake, budući da je to nasledno. Za naš list doktor otkriva šta se može desiti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

- O tome ne bih smeo da vam pričam, to je vezano za medicinske tajne. Međutim, ono što mogu da vam kažem jeste da se u porodicama u kojima postoji samoubistvo češće događaju samoubistva, tj. postoji veći rizik da će neko od potomaka uraditi isto, tako da, ukoliko je njena prababa izvršila taj čin, možda će i ona izvršiti. Kažem možda, to niko tačno ne zna - kaže psihijatar.

- U psihijatriji se to zove porodična anamneza i mi prvo proverimo da li u porodici ima takvih slučajeva da bismo znali kako da se ponašamo sa pacijentom. Njoj je svakako potrebna pomoć pošto očigledno da ne može da se izbori sa zatvorenim prostorom, a i trpi posledice iz prošlog rijalitija - priča profesor i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna...

Blogerki hitno treba pomoći, da ne bude kasno

- Ono što Luna pogrešno radi jeste što u drugima traži krivca, a sama je kriva za sve. Ne može večito da se izvlači na porodicu, dečka ili ne znam ni ja kog. Ona mora što pre život da uzme u svoje ruke i da se izbori sa svim nedaćama. Nije mala da za svaku sitnicu histeriše, mora da nauči kako treba da se živi. Njoj što pre treba pomoći da ne bude kasno.

Podsetimo da je Luna pokazala u više navrata da psihički nije stabilna, a kako je njena majka Anabela Atijas tvrdila, ni terapija koju pije blogerki nije dovoljna, a stručna pomoć joj je neophodna. Kako stručnjaci tvrde, zadrugarkino mentalno stanje je alarmantno i njoj je psihijatrijska pomoć preko potrebna ukoliko ne žele da posledice budu tragične po nju. Trebala bi što pre da bude poslata u neku zdravstvenu ustanovu, budući da je učešće u rijalitiju ostavlja trajne traume na njeno mentalno zdravlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

16.04.2019 11:03

Ako je sklona samoubistvu, ne treba da ulazi u rijalitije, gde se igraju psihološke igre.

Odgovori 32 2
Jelena

16.04.2019 19:58

Opet zlonamerne manipulacije. Taj psihijatar ne bi smeo ovako ozbiljne dijagnoze da postavlja javno u medijima i to anonimno osobi koja nije njegov pacijent. Kakvo je to sarlatanstvo!!!!