Prevarili čitavu javnost: Ljuba krišom čula razgovor Davida i Aleksandre!

Autor:

Zadruga

15.04.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović se posvađala sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, a ovaj put otkrila je da ona ima tajni plan sa Davidom Dragojevićem. Aleksandrina majka smatra da ona samo glumi žrtvu i laže narod.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

- Danas kad smo legli da odmaramo, Mića i Stanija su razgovarali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, David se smejuljio, Ana se nasmejala, da biste vas dvoje u jednom momentu izgovorili: "Nemoj ja da progovorim." Zanima me o čemu vi to jedno drugom pretite da ćete progovoriti? Na izlasku iz sobe si mu rekla da ga moliš da te ne komentariše van programa. Dokle vi mislite da sve zaje*avate i da se koljete ko je veća žrtva? Nećete se prati više preko mojih leđa - rekla je Ljuba.

- Hvala, majko. Nisi rekla tačno. On mi je prebacio da idem na neke konsultacije, a ja sam mu rekla da dobro zna gde idem. David i ja smo bili zajedno i kad smo potpisivali ugovor, on zna u vezi mene neke stvari. Rekla sam mu da mimo programa ne želim da pričam sa njim i svađam se dok drugi spavaju - branila se Aleksandra.

RepublikaFoto: Prntscrin
David i Aleksandra...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jela

15.04.2019 11:29

Idu po instrukcije u produkciju. Onda je to usmeravanje i upravljanje zadrugarima kao u pozorištu lutaka.

Odgovori 13 2
Dani

15.04.2019 11:52

Sve je stvar dogovora.

Odgovori 12 2
Danijela

15.04.2019 11:58

Prevaranti na delu.

Odgovori 13 2