Dalila nokautirala Subotićku: Šokantni detalji veze sa Davidom, raščerupala porodicu!

Autor:

Zadruga

14.04.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je u "Parovima" ušla u vezu sa Dejanom Dragojevićem, a Aleksandra Subotić sa njegovim bratom Davidom. Od tada traje netrpeljivost između njih dve koja ne jenjava.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...

Sada je David u "Zadruzi" u vezi sa Anom Korać, sa kojom je stupio u odnos odmah posle Aleksandrinog izbacivanja. Aleksandra Subotić je takođe ponovo u "Zadruzi", i ne krije da je veoma povređena zbog Davidove preljube. 

Ipak, Dalila sada na svom Instagram storiju tvrdi da je Subotićeva sve glumi, podsetivši i na lažnu trudnoću koju je imala u "Parovima". 

- Sećate li se one povređene kada je "izgubila" bebu pa uzela 2.000 evra? Pa nemojte misliti da je sada teško glumiti povređenu i prevarenu ženu za par hiljada više. Takve moj sinko ne vole, takve ne znaju za ljubav - napisala je, između ostalog, Dalila. 

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

14.04.2019 10:34

Aleksandra glumila da je "izgubila" bebu pa uzela 2.000 evra. Sada glumi povređenu i prevarenu ženu koju čeka švaler u Novom Sadu, i dobiće opet 2.000 evra za glumu.

Odgovori 21 3