Usred afere o elitnoj prostituciji, Miki otkrio kolika je cena Ane Korać!

Autor:

Zadruga

11.04.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić poznat je kao neko ko baš ne bira reči tokom svađe, a još u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" za vreme jedne svađe sa Anom Korać otkrio je njenu tarifu izjavivši da noć sa njom košta između 200 i 300 evra.

Foto: dailymotion.com
Miki otkrio njenu tarifu... Ana Korać

U ovoj sezoni Ana i Miki su izgladili odnose, a Koraćeva je čak izjavila i da je Đuričić najrealniji:

- Ana, rekla si da je Miki najrealniji u kući, nakon što se raspravljao sa Aleksandrom, da li je Miki bio najrealniji kada ti je u "Zadruzi 1" rekao da koštaš 200-300 evra i, ako ti se on nasadi na kosti, da ćeš da letiš napolje - pročitao je pitanje gledaoca Milan Milošević.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Sad tvrdi da ne zna čime se Ana bavi... Miki

- To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina svađa sa Mikijem, tako da, šta da komentarišem glupost- odgovorila je Ana.

Naravno i Miki je imao nešto da kaže na ovu temu, ali mu se ubacivala Aleksandra Subotić, tvrdeći da on i dalje zauzima stranu i to Aninu.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Aleksandra imala repliku.,..

- Šta je ona, ne znam i ne zanima me. Vi ste jedne druge nazivale k*rve i većina je žena ofirale jedna drugu. Znam da je Ana imala moćne momke, ali niko nije rekao da je plaćao. Možda je bilo poklona - rekao je Mići.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Oprostila Mikiju... Ana

- Ja se nadam da joj je od prošle godine porasla tarifa - dobacila je Aleksandra, a onda joj je Koraćeva zapretila sudom.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milenko

11.04.2019 09:08

Svadje na sve strane. Neosnovane optužbe i uvrede. Meni to nije zanimljivo.

Odgovori 16 0
Milenko

11.04.2019 09:11

Da li je to onaj što je nudio 500 evra Mini, pa ga ona odbila?

Odgovori 15 0
Ujka Vanja

12.04.2019 07:30

@Milenko - Ha, ha, ha... a ona ga kao odbila. Najpodmuklija dva stvorenja u Zadruzi su Miki i Mina Vrbaski, cak su zeznuli i Zoricu!Ova sa tako malo godina a tako podmukla i pokvarena je da covek ne veruje!

Krsta

11.04.2019 09:59

Verovatno i Aleksandri porasla tarifa.

Odgovori 15 1