Ajfonka: Ana je plastična guzica, šutnuće Davida jer je bez dinara!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti-zvezda Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon nema nameru da ulazi u "Zadrugu 2", kao što su pojedini mediji pisali, a za Rijaliti je otkrila da i te kako prati aktuelna dešavanja u Imaginarijumu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon...

Ona je bez dlake na jeziku za naš magazin priznala da ju je Ana Korać šokirala kad je stupila u vezu sa Davidom Dragojevićem, pa ju je nazvala plastičnom guzicom, koja ga samo koristi zarad svoje igre u rijalitiju, te i da će ga šutnuti čim se "Zadruga" završi.

Tijana: Ljubu ćerka ne interesuje. Ona je dovoljno u rijalitiju pokazala sramotu porodice

- Mnogo sam gotivila Anu Korać i super smo se družile, ali me je u međuvremenu užasno razočarala. Ne mogu da je prepoznam otkad je ušla opet tamo. Da sam ja doživela da se treća osoba meni umeša u vezu, rešila bih to odmah i jednog za svagda, mislim tu na Aleksandru, koja je ovde žrtva. David Subotićku zapravo nije ni voleo kao što je pričao čim je dozvolio sebi da je prevari sa Anom. Ona plastičarka Ana mi je najiritantnija u rijalitiju. Glumi ludilo i to mi se ne sviđa - rekla je Tijana.

Maksimovićka je potom objasnila da će Koraćka šutnuti Dragojevića čim mu u potpunosti isprazni džepove jer je ona tip devojke koja je u stanju da dnevno troši na stotine evra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević i Ana Korać

- David i Ana neće ostati zajedno kad se rijaliti završi, to je sigurno. Ona je devojka koja voli novac, voli da troši po ceo dan. Ona i po 1.000 evra potroši na dnevnom nivou, a nisam sigurna da David može da joj pruži i 1.000 dinara ako ćemo iskreno. Da se razumemo, ja ne potcenjujem nikoga, samo sam iskrena. Ne kažem da on nije sposoban da zaradi novac, ali je poleteo za tom plastičnom guzicom bez grama mozga. Kod kuće je od Aleksandre imao ljubav i poštovanje. Ona njega nije gledala kroz pare, a svi znamo koliko je nekad i ulagala u njega i svašta mu plaćala. On je to prokockao zbog nekoliko kila plastike. Subotićka ga je trpela i volela, a on ju je prevario sa Koraćevom, koja je napumpala usta i nema više ništa da pokaže - rekla je Ajfonka.

Tijana se osvrnula i na priču Aleksandrine majke Ljube Pantović, koja je u rijalitiju i sada na ratnoj nozi sa naslednicom, pa je objasnila da Ljubu ne zanima šta joj radi ćerka i kako joj je u životu, te i da je u rijalitiju iz potpuno drugih razloga.

- Ljubu privatno jako gotivim, ali mislim da nju njena ćerka ne interesuje. Ona je u rijalitiju samo zbog marketinga, to mogu da tvrdim. Šta će ženi od 40 godina da glumata nešto pred kamerama i da se blamira. Šta ti radiš u tim godinama tamo?! Zar nisi dovoljno pokazala sramotu porodice?! Meni je degutantno da sve to gledam, iskreno. Idi, ženo, kući, čuvaj porodicu i uživaj. Mani se ćorava posla - rekla je Tijana za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

09.04.2019 16:42

I Ajfonka je plastikaner, i to još veći od Ane.

Odgovori 11 1