Davidova bivša: Dragojević mi duguje pare, uništiću ga na sudu!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davidova bivša devojka Olivera Pankov, sa kojom je Dragojević bio u vezi tri godine, pre Aleksandre Subotić, optužila ga je da je prevarant i manipulator. Ekskluzivno za Rijaliti pričala je bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Davidova bivša se oglasila...

- David mi duguje pare. Sve što sam mu pozajmila nikada mi nije vratio, sve je prokockao, stalno je igrao rulet. Tužila sam ga i uništiću ga na sudu. Vratiće mi sve do zadnjeg dinara ili ću ga strpati u zatvor - bila je jasna Olivera, pa je otkrila pravo Dragojevićevo lice:

Olivera: Jadna Aleksandra je nasela na njegovu priču i bila mu je dobra dok ju je pelješio

 

- Sve vreme je živeo na moj račun, nikada nije imao prebijene pare, a znao je da glumi mangupa sa mojim parama. On je veliki prevarant i gadi mi se. Ne duguje samo meni već mnogima. Dosta se zadužio, ali kako sam čula, većinu njegovih dugova je Aleksandra Subotić već otplatila. Jadna devojka je nasela na njegovu priču i dok ju je pelješio bila mu je dobra. David je takav čovek da sve gleda iz koristi. Nema obraza nimalo i u stanju je da plače ceo dan i da te ubedi da mu za nešto trebaju pare i onda ga nema dok ih ne potroši. Ne znam od čega će živeti kad izađe, pošto će sve pare koje zaradi u rijalitiju morati da podeli dužnicima - rekla je Olivera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević
RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra Subotić

Podsetimo da je Aleksandra u razgovoru sa zadrugarima otkrila i da je stupila u kontakt sa Davidovom bivšom devojkom Oliverom Pankov, sa kojom je Dragojević bio u vezi pre nje. Tom prilikom, Subotićeva je otkrila da je David i svoju bivšu devojku, kao i nju, iskorišćavao u finansijskom smislu, što je kasnije Olivera i potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

09.04.2019 12:17

Teško je dokazivati medjusobne dugove u porodici.