Bruka i sramota: Miljana i Zola pukli na zajedničkom nastupu!

Autor:

Zadruga

08.04.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 2" započeli su zajednički život, a da im ne cvetaju ruže dokazuje nastup na kome se nisu proslavili po finasijskoj dobiti.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana i Zola, pukli na zajedničkom nastupu...

- Pa za prvi put to i nije bilo toliko loše, jedino što smo svi očekivali veću posetu budući da je ovo njegovo mesto i svi ga znaju.

Zola je puštao muziku, a njegova lepša polovina u atraktivnom izdanju igrala je pored njega. Znam da su imali mali problem kod ugovaranja honorara.

Oni su za nastup tražili 700 evra, tačnije 500 evra Zola, a Miljana još 200, ali vlasnici kluba nisu hteli da im plate toliku sumu, pa su na kraju pristali da rade za procenat od ulaznica, čija je cena bila 10 do 15 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Prodali su oko 100 karata u klubu koj prima 700 ljudi. Znači, nije bio veliki odziv, ali njih dvoje nisu razočarani i nadaju se velikoj karijeri - preneo je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mlađan

08.04.2019 13:48

Skupe ulaznice.

Odgovori 10 0
mika

08.04.2019 15:46

Dosta im je i 50 evra za DJ. A Miljana ne moze svojom pojavom da zarađuje. Možda da nešto radi. Peva, svira, igra, naplaćuje WC, prodaje semenke.......

Odgovori 10 1