(FOTO) David u suzama zbog brata Dejana, a pre par meseci ga je ovako isprozivao!

Autor:

Zadruga

08.04.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević neretko ističe u rijaliti programu "Zadruga 2" kako mu nedostaje brat Dejan i kako bi voleo sa njim da porazgovara o svim problemima koji su ga zadesili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

Jučerašnja emisija "Gledanje uspomena" Davida je ponovo setila na brata sa kojim ne razgovara, pa je čak i zaplakao.

Iako je David uvek govorio kako su njih dvojica imali korektan odnos i da ne zna pravi razlog prekida njihove komunikacije, čini se da nije baš tako kako on govori. Mediji su došli u posed poruke koju je Dragojević pre godinu dana uputio svom bratu i uputio mu niz uvreda. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Dejan Dragojević...

- Pun mi je k*rac laži i svega više. Ja koji sam te hranio oblačio i koji je uvek bio tu za tebe sada lažeš i kažeš da nisi rekao. Evo braco moj, opet lažeš. Na kraju se čuje kako pozivaš inspekciju da mi dođu u lokal i hvala ti na tome. Bili su danas i opet si nas naterao na suze. Gaziš po nama zarad mesta u rijalitiju da bi ispao žrtva, a svi znaju da nisi, srami se. Hvala što mi dolaze i što želiš da mi zatvore lokal koji sam krvavo stekao i borio se. Samo klošari to mogu da podrže. Ovo ne rade najgori neprijatelji. Od naroda prozvan Bajazit. Ali, ne brini, nikad nas nećeš dotući, jer i sam znaš da sam ja Putin i da uz pomoć Boga mi čovek ne može ništa odrediti - pisao je David o svom bratu. 

Foto: printscreen/pink.rs
David ovako prozivao Dejana...

Da li je ovo pravi i jedini razlog zbog kog David i Dejan ne komuniciraju ili je ovo samo jedna u nizu neprijatna poruka koju je zadrugar uputio svom bratu, ostaje da saznamo. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading