Hteo da joj pipne grudi: Ljuba Pantović zapretila zadrugaru!

Autor:

Zadruga

06.04.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od učesnika rijalitija "Zadruga 2" u nekoliko navrata gledao je u grudi Ljube Pantović, a jednom je čak pokušao i da ih dodirne zbog čega je bodibilderka poludela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pravdao se Bora...

Naime, Bora Santana je u toku današnjeg dana komentarisao grudi Ljube Pantović, a ona mu je stavila do znaja da je bolje da o njima ne mašta:

- Joj Ljuba je tu. Ja mislio Aleksandra, a ono Ljuba, je*ote, kako izgleda ova Ljuba, šta je ovo - prokomentarisao je takmičar gledajući cimerku sa troseda.

- Gde ti buljim u si*e, ja se to sprdam. Zauzeta si žena. Nikad to sebi ne bih dozvolio, prvo žena koja je zauzeta, tu joj bivši muž, ćerka, zet. Žena koja je baka i ja da gledam. To sam se zezao, nisam te gledao ozbiljno, jesi li normalna? - pravdao se Bora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bolje da je pipao lava, nego Ljubine grudi...

- Bulji bre 100 posto. Bulji ti u si*e svaki put. Ja mu kažem nemoj brate - ubacio se reper Ša. 

- Bora moralista čuveni. Došao danas kao: "Jao da ti nešto očistim sa dukserice". Kao da ja imam 4 godine, a ne 40, konju jedan. Pa nije me pipnuo, ali mi prodaje fore ovde- bila je brutalna Ljuba koja je smejući se Santani direktno "natrljala" na nos što je uopšte i pokušao nešto sa njom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saša

06.04.2019 16:09

Vredelo je pokušati.

Odgovori 15 0
Mile

07.04.2019 08:39

Samo malo. Samo 15 sekundi. Šta fali?

Keops

07.04.2019 09:30

Non stop ih namerno gura zadrugarima u oči. Oslepiće ljudi od njenih silikona