Zerina na infuziji: Smršala 20 kilograma!

Autor: Avaz.ba, Rrepublika.rs

Zadruga

06.04.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Zadrugarka Zerina Hećo prolazi kroz težak period u svom životu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

- Trenutno zdravstveno stanje je kritično. Ja sam se odlučila da na ovaj intervju dođem našminkana, jer tako i treba da dođem - kao jedna hrabra žena, kao jedna žena koja želi da se izbori za istinu - izgovorila je Zerina Hećoskoro u jednom dahu na samom početku razgovora.

- Stanje je takvo da imam aritmiju srca. Početak anoreksije, aritmiju srca, oštećenu jetru, kolaps organizma. Čekamo rezultate biopsije... Savet lekara je da se hospitalizujem, ali nisam mogla zbog ćerke. Pola godine smo bile razdvojene, a drugo ne bih više mogla da podnesem taj zatvoren prostor. Smršala sam preko 20 kilograma, hranim se infuzijama - govorila je dalje Zerina.

Bivša zadrugarka sa 14 godina imala je tumor creva koji je operisala već tri puta, a sada se iznova sumnja na probleme tog tipa.

Foto: printscreen/instagram.com/zerinooooo
Zerina Hećo

- U toku boravka u rijalitiju, kada se dešavao kolaps organizma, kada su me vozili u državne bolnice, isto je bio predlog da ostanem na lečenju u bolnici - prisetila se ona.

- Moje stanje bilo je sve gore i gore. Pred izlazak (iz rijalitija) sam primetila kvržicu ispod leve dojke, sasvim slučajno. Prijavila sam to produkciji - završava Zerina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aleksandar

06.04.2019 10:56

Zverina, kad ne može da naškodi drugima, naškodiće sebi.

Odgovori 50 1
Đurđe

06.04.2019 15:30

Zerina je hipohondar (umišljeni bolesnik). Ali i to je bolest.

Odgovori 28 0
Mišo

06.04.2019 17:15

Хипохондрија је психички поремећај који се испољава у непрестаној бризи за своје физичко здравље. Пацијент чак може и да осећа бол, иако је потпуно здрав.

Odgovori 12 0