Spavala je ovde s Kijom, a kad je izašla bila je s njenim mužem: Zorica oplela po Ani Korać!

Autor:

Zadruga

05.04.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, ali nakon ulaska Aleksandre Subotić o starleti iz Ivanjice mnogi su počeli da komentarišu pa je Zorica Marković otkrila svoja saznanja o njoj Mariji Kulić i Pavlu Jovanoviću.

Foto: printscreen/instagram
Bile su drugarice... Kija i Ana

Budući da je David Aleksandru prevario s Koraćevom, mnogi su se okrenuli protiv Ane sada kada je i Aleksandra tu. A Zorica je ispričala kako je Ana "zabola nož u leđa" i Kiji:

- Ne možeš da budeš na strani ljubavnice. Ova Korać je učestvovala u prošloj sezoni, a sad je isto uradila (kao Luna), a tad je bila na Kijinoj strani - rekla je Marija o Ani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Osudili Anu Korać... Zorica, Pavle i Marija

- Kija je gledala kao boga, ali je narod provalio - dodala je Zorica.

- I zamisli ti da izađeš i da sa njenim (Kijinim) mužem spavaš. Od drugarice sa kojom si ovde spavala i bila nerazdvojna. Zamisli taj bezobrazluk? - osudila je Kulićka Koraćevu.

- Ovo (veza sa Davidom) nije ništa šta je uradila Kiji. Nije Kija za džabe nju odje*ala. Spavala je i sve delila sa Kijom. Njen problem, ali ako si nekom bio veran, pa izađeš napolje i je*eš se sa mužem za kojim se ona raspadala, pa dođeš ovde, a prethodno si podržavala prevarenu ženu, sad ti napraviš prevaru ovde... - čudila se pevačica zbog ponašanja koje je pokazala Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

05.04.2019 16:18

Narod zeli da izbaciDavida Ali ce. See namestiti da ostane iako ce za Marka glasati Anini I Stanijini fanovi

Odgovori 4 34
Boro

05.04.2019 18:14

Marko Stolič želi da izadje. On sam kaže da mu se više ne ostaje u ovom paklu.

Odgovori 33 1
Mare

05.04.2019 21:22

Ova Ana korac orginal Majkl dzekson.Sva pvc i uzas od osobe.Bas bih voleo da znam otkud joj toliko novca a od skole jedva srednja?

Odgovori 15 18