Namerno se sveti: Čabarkapa zapalio Karađorđu imovinu?!

Autor: Alo.rs

Zadruga

05.04.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub Subotić tvrdi da od kako je Aleksandra Subotić ponovo ušla u rijaliti, napolju je nastao haos, pa je tako otac njene devojčice Aleksandar Čabarkapa pokušao da zapali Karađorđevu štalu i traktor.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović/printscreen/TVPink
Čabarkapa i Karađorđe...

On kaže kako ga je u 4 ujutru pozvala žena koja vodi računa o životinjama, a on sumnja da iza svega stoji Čabarkapa, kao i da mu ovo nije prvi put da tako nešto učini.

Karađorđev brat tvrdi da je u poslednjih nekoliko dana Čabarkapa pokušao da podmetne požar, ali da nije uspeo. Ono što mu, prema Srboljubovim rečima, smeta jeste to što ga Aleksandra i Karađorđe pominju u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Karađorđe...

- Aleksandra nije razmišljala o tome šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti, a od Čabarkape mogu da očekujem i da je, iz čiste pakosti, prijavi socijalnoj službi, te da pokuša da joj oduzme dete. Ona je trebalo o svemu da razmišlja unapred, a bolje od svih je znala da ne sme da mu pominje ime - kaže Aleksandrin stric.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić...

Srboljub kaže i da je Aleksandra brzo prebolela Davida, iako njegova majka priželjkuje da se pomire, a da njegovom bratu nije mesto u rijalitiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

05.04.2019 14:07

Medjusobni sukobi i osvete.

Odgovori 15 0
psihijatar

05.04.2019 17:38

Ovaj smrdoljub je dosadan, k'o smrt na babu :)

Odgovori 2 11