Oglasila se Davidova majka o napadu njegovog očuha: Evo da li je Aleksandra lagala!

Autor:

Zadruga

04.04.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, navodno, je napadnuta od strane svog partnera, izvesnog Mungosa kada se zbog Ane Korać odrekla sina Davida. Ovo je Aleksandra Subotić ispričala Dragojeviću po ulasku u "Zadrugu 2" zbog čega se on veoma uznemirio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/sandrass
Pretrpela stres... Biljana Dragojević
Starleta iz Kaluđerice je rešila da otkrije Davidu kako je ugrozio život svoje majke zato što se smuvao s Anom Korać. Naime, nakon što je Biljana pozvala sina i u razgovoru s njim rekla kako ne podržava njegovu ljubav, uključio se i Mungos i u programu napao suprugu. Aleksandra je sada otkrila detalje ovog sukoba i šta se desilo kada se poziv završio.

- Ja sam kod njegove majke živela sve do trenutka kada se desio onaj poziv, kada je razgovarala s njim. Onda je Mungos uzeo Biljani telefon i hteo da je prebije. Sutradan sam ja tvojoj majci kupila novi telefon i zbog toga sam otišla. Ti si govorio da je Mungos uhvati za šiju, to si ti pričao ovde! Mungos je upao polupijan, zamalo je nije udario kada je razgovarala s tobom i posle toga je dva sata pretio da će nas ubiti od batina. Ja sam posle toga otišla od kuće. Pričam istinu, da znaš šta se dešavalo. Pričam ti nešto što je tačno - rekla je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve mu ispričala... Aleksandra i David

O ovom incidentu progovorila je i Biljana koja je priču malo ublažila:

- Ne, Mungos nije hteo da nas bije. Ja ne bih bila s nasilnikom u vezi! On je samo malo impulsivan, pa tako reaguje i, eto, polomio mi je telefon. Aleksandra je to prenela Davidu jer je povređena i hoće da ga uništi. Mungos smatra da treba da pustimo Davida da sam odlučuje s kim će da bude, a ja ne želim Anu. Zato je on impulsivno reagovao - rekla je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

04.04.2019 17:22

Lagala Aleksandra, lagala. Aleksandra stalno laže. Ona i ne zna šta je laž a šta je istina.

Odgovori 14 4
Lenny

20.04.2019 13:53

Mungos samo malo nasilan rece Veternicka kalakotra...vidjeli smo svi da te je udario i bacio telefon...tako je bio ko gost u parovima nasilnik,kokodrkan...Biljo vidi se da je David na tebe,sreca Dejan je na oca