Tijana Ajfon brutalno isprozivala Koraćevu: Otkrila detalje od kojih će vam se zadrugarka zgaditi!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

03.04.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon prošle godine oplela je po Luni Đogani zbog Slobodana Radanovića, a sad je isprozivala i učesnike "Zadruge 2" Davida Dragojevića i Anu Korać.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon...

Maksimovićeva je osudila Lunu u prvoj sezoni "Zadruge", a ni u ovoj, kako kaže, nije promenila mišljenje o njoj.

- I dalje imam isto mišljenje, smatram da je Anabela džabe krečila sve to! Džabe joj frizura, feniranje, ona je i dalje prljava i aljkava... Devojka pre neko veče plače, jer je videla na ekranu Slobu i Kiju kako snimaju emisiju. Ona i dalje pati, patiće ceo život! - kaže Tijana.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

Tijana smatra da ukoliko neko uspe da se umeša u vezu i rasturi je, da to ipak nije ni bila ljubav.

- Osuđivala sam je i svakog ću osuditi ko se meša u vezu. Doduše, da je to ljubav, ne može jedna silikonska gu*ica da rasturi vezu. Pokušavali su i mene da razdvoje, ali ne može to kad postoji ljubav, kad se neko poštuje - objašnjava Ajfonka.

Tijana je takođe otkrila da poštuje Aleksandru Subotić, jer sa Davidom nije bila zbog novca, dok će ga Ana Korać, kako smatra Maksimovićeva, ostaviti posle rijaliija.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

- Ne mogu meni jedno silikonsko du*e i pu*ačka usta da rasture vezu, ne mogu! David je poleteo za gu*icom, a Ana će ga šutnuti čim izađu iz Zadruge. Ana nije navikla na giros, nego na kavijar! Meni je zbog toga krivo, jer ga je Aleksandra volela  sa 100 dinara, Ana ga neće voleti ni sa 100 evra. Poštujem Aleksandru zbog toga što nikada neće biti sponzoruša! - zaključuje Tijana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

03.04.2019 14:02

A ko je ova što pokazuje i nudi svoje telo?

Odgovori 13 1
Ujka Vanja

09.04.2019 11:53

@Đurđe - To je koleginica Ane Korac