(VIDEO) Skovali pakleni plan pred rijaliti: Isplivala istina o dogovoru Davida i Aleksandre!

Autor:

Zadruga

02.04.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su Zadrugari dobili zadatak da prokomentarišu učešće Aleksandre Subotić u Zadruzi, njen povratak i kako je oni vide kao osobu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić celu situaciju lepo objasnila...

U toku zadatka došlo je do oštrog sukoba između Davida i Aleksandre, a ni Ljuba nije poštedela Aleskandru iako joj je majka. Na kraju je na red došla Marija Kulić koja je poznata po svom britkom jeziku.

- Došlo je do velike transformacije, postoji Aleksandra jedan i Aleksandra dva. Aleksandra jedan je bila najgora moguća ženska osoba koja se pojavila, bila je sramota za ženski rod, niko je nije podržavao kao osobu, ali je bilo ljudi koji su podržavali njihovu ljubav. Dobili su zajedničke fanove, jer je David prihvatio njeno dete - rekla je Marija, ali je na kraju ipak stala na Aleksandrinu stranu.

- Ta njihova veza je bila isključivo radi fanova i rijalitija. U toj vezi je David najviše lagao, jer je koristio nju sve vreme. Aleksandra se u međuvremenu zaljubila u Davida, jer je shvatila da je niko neće kao ženu. Karađorđe jeste čovek koji je iz zatvora i ovo dete je bilo prepušteno ulici i pogrešila je sa tim njenim godinama. Grešku jeste napravila i ne opravdavam to, jer i ja imam ćerku koja je godinu dana starija od Aleksandre, i ne radi te stvari, ali ovo dete nije imao ko da nauči neke stvari - rekla je Marija - rekla je Marija.

Sudeći po ovome, veza Davida i Aleksandre je bila lažna?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

02.04.2019 18:44

Niko to sa sigurnošću ne može da kaže.