Opšti haos u "Zadruzi": Stiglo vanredno pismo, učesnici zanemeli!

Autor:

Zadruga

01.04.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima da će Lepi Mića kao ovonedeljni vođa obaviti kupovinu za sve zadrugare. Ukućani su se utrkivali da daju Mići novac i spiskove, a on ih je upozorio da ih čeka pravi pakao ukoliko im on bude kupovao namirnice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su se pribojavali kako će proteći ova kupovina, a nakon nekoliko minuta, stiglo je novo pismo kojim je Veliki šef obavestio ukućane da je ovo bila prvoaprilska šala i da će svi zadrugari imati privilegiju da kupuju u svoje ime.

- Dragi zadrugari, imamo važno saopštenje za vas. Mića je zadružen za vašu kupovinu i on bi trebalo da se pobrine i kupi vam sve što je potrebno Međutim, danas je ponedeljak 1. april. Ovo je bila prvoaprilska šala, a u kupovinu ćete ići svi, a ispred prodavnice vas čeka Mića - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Stanarima Bele kuće je ovo bilo veoma zanimljivo, pa su se i te kako obradovali ovom pismu i brže-bolje pohrlili ka prodavnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

01.04.2019 20:07

Lepo iznenadjenje za 1. april. Najzad da se zadrugari lepo snabdeju namirnicama.

Odgovori 11 0
Mile

02.04.2019 08:33

Bas im je zapretila glad jer Lepi Mićo nije obećao da će nešto kupiti.