Biće iznenađeni: Aleksandra je za Davida i Anu spremila posebnu taktiku!

Autor: svet.rs, Republika

Zadruga

30.03.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić bi danas ponovo trebalo da uđe u "Zadrugu". Iako mnogi misle da će "leteti perje" između nje sa jedne strane i njenog bivšeg dečka Davida Dragojevića i njegove sadašnje devojke Ane Korać, sa druge, ipak, ona je pripremila nešto drugačiju taktiku za novu rijaliti trku za prvo mesto.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana, David i Aleksandra ponovo će zajedno biti u Zadruzi...

Aleksandra tvrdi da će ih maksimalno ignorisati i da neće da pravi nikakve scene, iako ju je David javno prevario sa Koraćevom.

- Ana i David su mi totalno nebitni likovi. Pružiću ruku svima i pozdraviću se, jer sam čovek i to govori o meni. Njima nije ni kraj pameti da ću se ja vratiti u rijaliti i ubeđeni su da ću napraviti skandal. Ali nema ništa od toga, mene više ne dotiču. Meni je moje dete najbitnije - istakla je Aleksandra 

Podsetimo Subotićka je pre nekoliko dana potpisala papire za ulazak u rijaliti a tokom jučerašnjeg dana se putem društvene mreže instagram opraštala od fanova i istakla da će joj najteže biti bez ćerkice Magdalene. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branka

30.03.2019 15:36

Nasilnica zna samo da primenjuje nasilje.

Odgovori 11 0
JAHKO

30.03.2019 16:52

Ubacite onda i Vladimira Tomovića.

Odgovori 10 0