Matorina majka progovorila o Sanjinom prostituisanju!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

30.03.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković u centru su pažnje još od prve sezone rijalitija. Njihov odnos mnoge intrigira, kao i glasine koje kolaju oko njih bez prestanka. Poslednje što ih je potreslo, kao i celu kuću u kojoj borave, jesu tvrdnje Marka Miljkovića da se Sanja bavi prostitucijom.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković...

Jovanina majka Ana, osim što je priznala da zbog zdravstvenog stanja ne prati toliko šta se dešava u drugoj sezoni, progovorila je i na tu temu pa mnoge iznenadila jer ništa nije želela da potvrdi, niti da demantuje. 

- Ja pravo da vam kažem nisam nešto redovno ni pratila, uveče ponekad pogledam, bila sam nešto u poslednje vreme kod lekara, pa nisam ni upućena u sve - počela je ona. 

- Ja sam isključena apsolutno iz svih tih dešavanja. Ne znam ništa.

- Okej mi Jovana izgleda, a što se tiče njih dve, to je njihovo, one kako znaju, mene niko ništa ne pita. Mislim da im je lakše što su zajedno tamo - zaključila je Jovanina majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

30.03.2019 15:02

One samo glume ljubav. Majka to zna ali neće da ih izda.

JAHKO

30.03.2019 16:59

Мајка као бајаги ништа не зна, ништа не гледа, ништа не чује, није у току. А све зна.