Jelena Krunić objasina zbog čega je udarila momka iz obezbeđenja!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 2" nakon što je istukla Maju Marinković, a onda udarila i momka iz obezbeđenja!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

Agresivna takmičarka oglasila se putem svog Instagrama nakon nemilog događaja, pa osim onoga što je priznala da je sve svesno i namerno uradila, priznala je i da je udarila radnika obezbeđenja. 

- Vidite me kako izgledam, nisam baš najbolje. Moram da vam kažem da sam smršala više od 12 kilograma. Danas sam bolje, obradovali su me pokloni za rođendan. Tačno je da sam diskvalifikovana i to sam namerno uradila, verujte mi. To je bio jedini način da ja izađem odande, jer sam već pokušala u nekoliko navrata da pobegnem. Udarila sam radnika obezbeđenja jer me je vukao za rukav u momentu kada sam ja samo želela da izađem. Izvinila sam mu se potom. I izvinjavam se svim momcima iz obezbeđenja koji su tada bili tu još jednom. Moram da se zahvalim i produkciji jer su bili veoma korektni, a ja sam bila stvarno nepristojna. Imam problema sa zdravljem, malokrvna sam i sutra idem ponovo na kontrolu. Ipak, zdravlje nema cenu - izjavila je Krunićeva. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Jelena Krunić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Siniša

30.03.2019 07:38

Malokrvni nisu nasilni.