Lunin zaštitnik promenio tabor: Sada podržava Aleksandru Subotić, a Đoganijevu pljuje!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani preživela je pakao zbog svojuh postupaka u rijalitiju "Zadruga 1", a iako je veći deo javnostio stao na stranu njene suparnice Kije Kockar, kojoj je blogerka preotela muža, Osman Karić je bio u tom trenutku njen zaštitnik!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Osman sada podržava Aleksandru...

Naime, Osman je na svom Instagrm profilu u toku "Zadruge 1" javno podržao Lunu, međutim njegovo mišljenje o Đoganijevoj se promenilo nakon to se ona u "Zadruzi 2" smuvala sa Markom Miljkovićem, te je od prijatelja postao njen neprijatelj.

Karić je svoju donedavnu štićenicu zamenio drugom.  On trenutno negativno komentariše Lunu, dok svoju naklonost pokazuje pema Aleksandri Subotić. Čemu u prilog govori i slika koju je postavio na društvenu mrežu, uz koju je stavio sledeći opis:

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman
Osman podržao Aleksandru...

- Oči boje duge, kako si mogao da pogledaš druge, oči boje mora, biće ti od noćne more gora, oči boje neba, je*aće te, valjda to tako treba, njene oči plave doći će ti glave. p. s. od sada se za nju borim ako treba u paklu ću da gorim, sada samo o njoj pisem, Lunu ću sa profila da izbrišem - napisao je Osman, što se dopalo Subotićevoj koja je pozvala svoje pratioce da ga zaprate na Instagramu:

- Zapratite svi Osmana Karića, mog novog admina - piše Aleksandra!

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman
Oglasila se i Aleksandra tim povodom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
JAHKO

29.03.2019 19:03

Подржава Александру која није у Задрузи. Још увек.

Odgovori 43 0
Nena

29.03.2019 20:16

Covek je tezak bolesnik... Posvadjao se sa Anabelom jer je zeleo da se Luni mesa u zivot i odabir partnera... Kazu da je pravio orgije sa Subotickom u kafeu na Zvezdari ... Covek zvani dno.

Odgovori 19 31
Cveki

30.03.2019 16:12

@Nena - A bio dobar prijatelj dok je navijao za švalerku Lunjaru.

Odgovori 13 1
Đurđe

30.03.2019 17:25

@Cveki - I dok su porodično išli kod njega na večeru.

Odgovori 11 1