Anabelu optužuju da je prodala Lunu: Raskrinkan poslednji Anabelin potez!

Autor:

Zadruga

28.03.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić je neko ko je u prvoj sezoni "Zadruge" uvek bio uz porodicu Đogani, i Lunu branio svim silama, pa tako i protiv Kije, Slobe, svakoga ko je krenuo na nju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas...

Osman i Anabela su udruženim snagama prali blogerkino ime, a Karić je čak i gostio čitavu njenu porodicu. Ipak, nešto je krenulo naopako, a to je ponašanje upravo Lunine mame, odnosno Anabele Atijas, koja je već druže vreme omražena u očima velikog broja ljudi.

Kako je Osman uvek na strani časti, on je Anabelu i Lunu žestoko osudio, i sada na sebi svojstven način pravu istinu pokušava da istera. On se oglasio na svom Instagram profilu, a ovo što je napisao obe će teško svariti!

 

 

- Ovo se meni obraća, prosto mi se od ove dame povraća, iskrena duša sad na radiju Kiju kako peva, sluša, druge kudi, od nje mi se sere ljudi, što joj se ćerka u svakom rijalitiju sa drugim budi, često je pere a samo se*e, prvo joj nije dala, ali posle razgovora sa Željkom pristala je zbog para, poslala ćerku kod Marka zadrugara, jedini sam bio protiv, ali pare su bile Anabelin motiv - napisao je Karić.

Anabela je prethodno prozvala Osmana, na šta je on odgovorio ovom porukom, očigledno zgrožen na šta su njih dve spremne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mišo

28.03.2019 14:12

Pozdrav Osmanu, prešao je na pravu stranu. Bio je negativac a sada je pozitivac. Oj Osmane, peniče bez mane, živi život svoj natenane.

Odgovori 39 6
Boki

28.03.2019 15:32

Anabela prodala ćerku Lunu da bi u Zadruzi zaradjivala novac a Anabela napolju trošila taj novac. Kada Luna izadje - para nema.

Odgovori 40 3
Mile

29.03.2019 09:08

Anabela udata u Sarajevo. Vratila se sa novim mužem i detetom da eksploatiše Lunu. Zajedno puše na krevetu i celu noć se smeju.

Odgovori 10 1