Gastoz uskoro stiže u Šimanovce, a tim povodom oglasio se i Gagi Đogani: Evo šta će biti večeras!

Autor: Srbijadanas

Zadruga

26.03.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je televizija "Pink" najavila, večeras će u Belu kuću ući Nenad Marinković Gastoz, a svi čekaju da vide kako će izgledati njegov susret sa Lunom Đogani i njenim dečkom Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Nenad Marinković Gastoz...

Gastoz ulazi da peva na žurki, te će se u Zadruzi zadržati svega nekoliko sati, ali nema sumnje da će to vreme dok bude u Beloj kući proteći burno. 

Upravo zbog toga, Gagi Đogani je otkrio šta očekuje od njihovog večerašnjeg susreta. 

- Gastoz je naš prijatelj, jedan jako fin i dobar momak. Naravno da će se Luna pozdraviti sa njim, zašto ne bi? Ona je tako naučena i vaspitana, da nema razloga da sa bivšim momcima bude u lošim odnosima - započeo je Gagi priču, a potom prokomentarisao to što je Miljković zabranio Luni da bude u bilo kakvom kontaktu sa Marinkovićem, barem dok je u vezi sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani...

- Pa, nije on njoj zabranio... On je to verovatno rekao u tom momentu kada je ona rekla da su spavali... Ja njega kao muškarca razumem. Ali siguran sam da će večeras sve biti u redu, jer nema razloga da ne bude. Luna će se pozdraviti sa njim lepo i ne vidim zašto bi to Marku smetalo - smatra Gagi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Na pitanje da li se čuo sa Nenadom, Gagi je rekao da nije, a odnos svoje bivše supruge Anabele Atijas sa Gastozom nije želeo da komentariše.

Podsećanja radi, Gastoz je nedavno otkrio da sa Anabelom više ne razgovara, te da su u svađi, ali nije želeo da detaljiše. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

27.03.2019 11:29

Gagi se po nekoliko puta dnevno oglašava. Muči decu da mu pišu po Instagramu.

Đurđe

27.03.2019 11:41

Eto ti tvog prijatelja Gastoza. Celo vreme se ironično i cinično ponašao. I ismevao Gagijevu ćerku Lunju.