Majin otac se sveti Krunićki: Platiće mi debelo što je udarila moju ćerku!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zadruga

27.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Marinković, otac prebijene učesnice Maje Marinković, oštro osuđuje nasilničko ponašanje Jelene Krunić, te navodi da njoj nije mesto u rijalitiju nego u zatvoru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Radomir oštro osuđuje nasilničko ponašanje Jelene Krunić prema njegovoj ćerki Maji...

- Ovo nije smelo da se desi ne samo mom detetu nego bilo kome. Ne sme Jelena proći nekažnjeno, debelo će mi platiti što mi je prebila ćerku. Nismo mi gajili dete da ga neka budala maltretira. Jako smo se potresli zbog svega ovoga, nemoćni smo bili dok smo gledali kako nam budala muči dete - rekao je za Srpski telegraf Radomir.

Naime, Krunićka je prekjuče prebila Maju, nakon čega je diskvalifikovana iz "Zadruge". Ove dve učesnice su više puta u toku kobnog dana provocirale jedna drugu, da bi na kraju izbila tuča među njima, a potresne scene su sve ostavile bez reči. Krunićka je prvo udarila Maju, što kamere nisu uspele da snime, dok su ostali učesnici brzo reagovali, pa su ih razdvojili. Ali to nije smetalo Jeleni da opet krene na Marinkovićku, kao i na obezbeđenje. Ubrzo je stiglo pismo Velikog Šefa sa obaveštenjem da Krunićka hitno napusti rijaliti, što je ona i učinila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja u suzama zbog Krunićeve...

Ubrzo se obratila javnosti rekavši da je namerno to uradila pošto je želela da izađe, a nije znala kako drugačije, pa se navodno zbog toga pobila sa Majom. Naravno, kako kaže, ne opravdava sebe, ali naglašava da nije znala kako da izađe iz "Zadruge", pa je izabrala siguran put.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading