Gastoz pred ulazak u "Zadrugu 2" priznao: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka!

Autor: Pink.rs

Zadruga

26.03.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromnu prašinu u javnosti podiglo je samoinicijativno priznanje učesnice "Zadruge" Lune Đogani da je bila intimna s Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kojeg je mesecima, uprkos spekulacijama da su zajedno, tvrdila da su samo prijatelji.

RepublikaFoto: instagram.com
Luna i Gastoz...

Sve ono što je ispričala šokiralo je javnost, ali i njenog sadašnjeg dečka Marka Miljkovića, koji joj je jasno stavio do znanja da ne želi da mu devojka bude u kontaktu sa bivšim dečkom. Marinković je ostao u šoku zbog svega što je Luna javno iznela, te je pred večerašnji susret sa njom istakao da joj to nije trebalo.

- Luna previše priča stvari koje generalno ne bi trebalo uopšte da iznosi. Kada se već nije ugrizla za jezik pa prećutala koliko smo bili intimni, trebalo je da iznese celu priču do kraja. Možda će time biti bolji odnos Marka i nje, ali mora da zna da je iskrenost noseći deo veze. Marko je znao i ranije, osećao je ako ništa drugo. Nije bilo potrebe da se priča na sva zvona pred milionskim auditorijumom. To je već njena stvar, na kraju krajeva šta me briga, što se i mešam - kaže Gastoz, koji će večeras, zajedno sa Jasnom Milenković Jami, ući u "Zadrugu", gde će na žurki koja je na programu uživo odmah posle "Amidži šoua" zabavljati zadrugare.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Nenad Marinković Gastoz...

- Ulazimo večeras da ispromovišemo novu pesmu i da napravimo haos, biće ludnica to mogu da obećam. Luni i Marku ću se najnormalnije javiti, bilo bi ljudski da se lepo pozdravimo. Ako Luna ne bude želela jer joj je Marko zabranio da ima bilo kakav odnos sa mnom, poludeću. Luna i ja se ne znamo od juče, prošli smo mnogo lepih, a i ružnih stvari zajedno. Ako njena sreća i odnos zavisi od toga da li će se meni javiti ili ne, ne mora nikad da se javi. Želim joj svu sreću jer smatram da je posle svega zaslužuje - izjavio je Gastoz samo nekoliko sati pre večerašnjeg ulaska.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Marko...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

26.03.2019 17:44

Ko tebe ebe.

Odgovori 15 0
jelena

27.03.2019 10:57

Gadni Gastoz se gadno, podrugljivo i cinično poneo Zadruzi.