Siniša Kulić poručio Ivanu Marinkoviću: Gnjido, sina ćeš videti kada se očistiš od droge i alkohola!

Autor:

Zadruga

26.03.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić je za Srpski telegraf otkrio u kakvom je odnosu sa ćerkom Miljanom Kulić, kao i njenim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Osim ovoga, iskreno je rekao i zbog čega je njegova žena Marija Kulić opet ušla u "Zadrugu", kao i šta će uraditi sa Ivanom Marinkovićem nakon njegove izjave da ga boli ona stvar za Miljanu i sina Željka.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić

- Marija se nije razočarala u Miljanu nego smo jednostavno mi kao roditelji malo uvređeni zbog Miljaninog ponašanja. Sve radi na svoju ruku i ne mari za posledice. Marija se to veče, kada je ulazila, nije dobro izrazila. Mi smo ponosni na našu ćerku.

Marija je morala da se vrati u "Zadrugu" da bi obezbedili našeg Željka

 

  • Šta se dešava sada sa Miljanom, gde je ona, u kakvom ste odnosu?

- Miljana se dosta osamostalila i posvetila detetu, što je za svaku pohvalu. Dosta se promenila. Sada 24 sata sama brine o Željku i ne traži ničiju pomoć. Oni ne žive sa nama, već odvojeno.

  • Jeste blizu jedni drugih, je l' se viđate?

- Zola, moja ćerka i unuk žive u stanu. Blizu su nas, na pet minuta od naše kuće. Tako su sami hteli, želeli su samostalan život, nisu hteli nigde sa roditeljima.

 Zola i Miljana se dobro brinu o detetu

  • Je l' idete kod njih, je l' ih posećujete?

- Ja maltene bar dva puta dnevno odem. Hteo, ne hteo, moram da prođem pored njene zgrade. Oni su baš u centru i onda normalno svratim, popijem kafu, popričamo.

  • Uzimate li Željka malo da ga prošetate dok Miljana odmori?

- Ne uzimam ga da ga šetam jer, iskreno da ti kažem, strah me je. Još je mali, a kada bi on zaplakao, više bih se unezverio nego on. Za nekoliko meseci ću moći da ga izvedem malo u park, ovako se sada plašim.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola...
  • Pominjete mi samo ćerku i unuka, a šta je sa zetom Zolom?

- Za sada je dečko veoma korektan, videćemo za dalje. Ne mogu da kažem ružnu reč za njega jer brine o Željku kao da je njegov.

  • Koga će Marijin povratak najmanje obradovati?

- Većina se nije obradovala. Počev od Ljube Pantović, Karađorđa Subotića i te ekipe, ali Marija ne mari za to. Ona nikoga prva neće da dira, ali ko joj se zameri, jadan on. Ne podnosi Matoru i Sanju, baš su joj se zamerile. Jadne one sada kada im se Marija vratila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Suzana Perović je veliki lažov i manipulator

  • Je l' vam pričala sa kim najviše voli da sarađuje u rijalitiju?

- Ne bih znao tačno baš da vam to kažem, ali znam da gotivi Staniju Dobrojević i Nadeždu Biljić.

  • Pomenuli ste Karađorđa Subotić, šta vi mislite o njemu i o njihovim porodičniim odnosima?

- U principu me on ne zanima niti razmišljam o njima Subotićima. Marija i ja se borimo za našu decu, pa mi nije jasno ni njegovo ni Ljubino ponašanje. Pazi ovako, s druge strane, i oni se bore za svoju decu, ali na pogrešan način. Možda su oni hteli najbolje, ali učinili su najgore za decu. U toj porodici ima svašta, možda su oni kao roditelji bili dobri, a Aleksandra bila loša, pa sve sada svalila na njih. Ne znam više ni šta da mislim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić
  • Jeste rekli Mariji kad je ulazila da ne pogleda Mikija Đuričića? Vidite da se i žene i devojke polomiše oko njega?

- Suzana Perović i Miki Đuričić su presmešni, oni su skroz poludeli. A Suzi je ista kao Vesna Rivas, večito laže za godine. Znaš kako, ja razumem kad lažeš druge, al ne razumem kad lažeš sam sebe, to ne valja. Suzana je veliki lažov i manipulator. Što se tiče njenog i Mikijevog odnosa, u to se ja ne mešam, o tome njen muž mora da razmišlja šta će kad izađe, a ne ja. Moja žena nema tamo nikog.

 Jadne Sanja i Matora sada kada se Marija vratila, baš su joj se zamerile

  • Znači, vi ste Mariji održali lekciju pre ulaska da ne bi slučajno pogrešila?

- Ma kakvi, nije ona maloletna pa da ne zna šta radi. Ima toliko godina da sama odgovara za svoje postupke. Jedino sam joj savetovao da se toliko ne nervira i ne kida. A ona meni kaže da nema ko tamo nju da iznervira pošto se ona igra sa svima njima. Jedini ko je mogao Mariju da dovede do ludila je Miljana, pošto joj je do nje stalo. Inače, zabole moju ženu za one tamo budale.

  • A pošto Miljane nema, koji je sada povod Marijinog ulaska, pošto je uvek pričala da ulazi ćerki da pomogne, a sada?

- Povod Marijinog ulaska je da obezbedi unuka Željka. U ova teška vremena pružila joj se prilika da lepo zaradi. Naš glavni cilj je da unuka maksimalno obezbedimo, od stana do nekih novčanih sredstava za školovanje, pošto mi moramo da mu nadoknadimo ono što nema, a to je otac. Ona će se boriti i da pobedi.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković
  • Kako mislite nema oca, pa šta mu je Ivan Marinković?

- On je jedno veliko ništa, on je gnjida od čoveka, ne pominjite mi ga, odmah poludim. Željko oca nema i tačka.

Ljuba i Karađorđe se bore za svoju decu na pogrešan način

  • Čekajte, vi mislite da on svom sinu neće plaćati alimentaciju?

- Od njega nam ne treba ni lek. On treba prvo da bude normalan čovek da bi bio normalan otac, a on to nije. Svom detetu koje ima sa Gocom Tržan nije godinama dao ni dinara, tako će i sa Željkom biti. Čak i da da nešto, onda će da nas ucenjuje i sutra da kaže: "Ej, pa ja hoću ovo ili ono, jer sam mu jednom dao pare." To tako ne može.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom...
  • Znači, nećete mu davati ni da vidi Željka?

- Ja sam rekao, nikad mu neću braniti sutra, kad poraste, kad bude dečkić, da vidi svog oca. Mi ćemo mu to dozvoliti da se upozna sa njim, ako želi da ga vidi, nikada neću to da mu uskratim, samo uz test.

  • Kako mislite uz test?

- Znači, ovako, idem u apoteku, kupujem test, piški u bočicu, i kad proverim tračicu da li je pozitivno ili ne, možemo da razgovaramo. Čim proverim, i ako nije pijan ili drogiran, može da priča sa mojom unukom, tako ili nikako. Otkud ja znam šta tom nenormalnom čoveku može da padne na pamet. On nema šta da jede niti pije, on je alkoholičar i narkoman.

  • Hoće li se Miljana i Zola vraćati u neki rijaliti, svašta se šuška, a vi sigurno najbolje znate?

- Pa to neću da ti lažem, ali ne smem da ti odgovorim, tako mi je rečeno, da ćutim. Samo mogu da ti kažem da u onaj tamo sigurno neće ulaziti, a vi sada sami zaključite, ja vam ništa nisam rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

26.03.2019 14:39

Nisu u pravu ni jedan ni drugi. Deda se ništa ne pita. A Ivan nije dokazao da je on otac. Obojica nisu nadležni da odlučuju bilo šta o detetu.