(VIDEO) Raskol: Ana pokazala Davidu srednji prst, a Aleksandra ulazi u "Zadrugu"!

Autor:

Zadruga

26.03.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je u prethodnoj sezoni "Zadruge" zbog svog ponašanja i vođenja računa o sebi i svom izgledu dobila mnogo komplimenata. Uspela je da za kratko vreme osvoji srca publike. Zbog toga ne čudi da je stekla armiju fanova i imala njihovu punu podršku od fanova, stigavši do samog finala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...

Međutim, ona je počela da se menja, što zaziva različite komentare na društvenim mrežama. Njen potez, kada se smuvala sa Davidom Dragojevićem samo nekoliko dana nakon što je iz rijalitija diskvalifikovana njegova bivša devojka Aleksandra Subotić, naišao je na osudu javnosti.  Ovih dana Anino prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković je na klimavim nogama i pitanje je da li će ona nastaviti da se druži sa njih dve.

Ana je takođe često isticala da nikada ne bi ispoljavala strasti pred širim auditorijumom, budući da to, kako kaže, ne priliči jednoj dami. Nedugo nakon toga iznenadila je sve kada je psovkama i pogrdnim rečima pokušala da se odbrani u svađi sa Stanijom Dobrojević, a ovoga puta uradila je nešto što mnogi od nje nisu očekivali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana sve više pokazuje svoju kulturu...

Ona se nakon buđenja obratila svom dečku i tom prilikom mu pokazala srednji prst, na šta se on samo nasmejao i prišao joj kako bi je poljubio.

Ovo je bilo samo malo jutarnje zadirkivanje, ali šta će biti kada se Aleks vrati u Zadrugu, ostaje da se vidi. Subotićeva je upravo ovog jutra i bila u produkciji i potpisala je ugovor o povratku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

26.03.2019 14:46

Tu je David da odbrani Anu.

Odgovori 18 3
jelka

26.03.2019 17:08

David i Ana se šale i zezaju. Sve što rade rade sa ljubavlju.

Odgovori 10 3