Luna zatečena informacijom iz spoljnog sveta: Dođe mi da se udavim!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, koja se sinoć vratila u Zadrugu, danas je dobila zadatak od Velikog šefa da prokomentariše sve situacije koje su ostavile najjači utisak na nju tokom njenog privremenog odsustva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko razgovaraju...

Kulićka se tom prilikom dotakla i odnosa Lune Đogani i Marka Miljkovića, i iznela nešto zbog čega je Luna ostala zatečena.

Naime, Marija joj je rekla da njena majka Anabela Atijas podržava njenu vezu sa Miljkovićem, ali da se njen otac Gagi Đogani protivi njenoj i Markovoj ljubavi. Marko i Luna su se potom osamili u dvorištu ispred Bele kuće kako bi porazgovarali o potencijalnom razlogu zbog koga je Gagi protiv njihove veze:

- Rekao sam ti šta može da bude razlog - rekao je Miljković, aludirajući na česte intimne odnose koje ovo dvoje zadrugara imaju u toaletu.

- Nije to. Koja je razlika između prošle sezone i ove? Jesi li ti gledao moje klipove iz prve "Zadruge"? Nema veze sa tim. Ako mojoj mami ne smeta to, što bi smetalo mom tati - začuđeno je prokomentarisala Luna i dodala: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna priznala Marku da joj je mnogo pomogao...

- Ti si me spasio. Izvukao si iz mene svu tugu i bol koju sam imala - objasnila je Luna Miljkoviću.

Blogerka je na kraju odlučila da se našali na račun teške situacije u kojoj se nalazi:

- Razmišljala sam da skočim i da se udavim, ali me nešto mrzi - ironično je prokomentarisala Luna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anđela

24.03.2019 19:40

Luna samo pominje i pozdravlja majku Anabelu, koja to ne zaslužuje. Majka Anabela ju je ostavila i udala se za drugog čoveka. Svog oca Gagija, kod koga je odrasla, je zaboravila. Svakog dana pozdravlja mamu a oca nikada.

Odgovori 19 1
Nesa

25.03.2019 07:46

Majka Anabele se udala i ostavila decu sa Gagijem. Sad došla sa mužem i detetom da ih Luna izdržava.

Odgovori 11 0
Mile

25.03.2019 08:17

Luna nastavlja sa obmanama. Tuš kabinu ne koristi za tuširanje. Izlazi suve kose i neokupana. Zbog nehigijene se cese dole.

Odgovori 11 0