(FOTO) Luna je pre Slobe i Marka bila fatalno zaljubljena u ovog dečka: On je zapretio da će je tužiti, ako ga spomene!

Autor: Pulsonline, Republika

Zadruga

23.03.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro pa da nema osobe u Srbiji da ne zna da je učensice "Zadruge 1 i 2" Luna Đogani bila prvo zaljubljena u Slobodana Radanovića, te da je sada srećna kraj Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Marko, Luna, Sloba...

No, zaboravlja se momenat kada je Luna Đogani tokom prve "Zadruge" pričala da je bila zaljubljen u zgodnog Srđana Sarića za kojim je bila luda.

Međutim, Sarić je u junu prošle godine, kako je rekao bio prinuđen da se obrati javnosti, kako bi demantovao pojedine navode Đoganijeve.

RepublikaFoto: Republika.rs
Luna Đogani...

On je dodao da Luna pominje njegovo ime, sa iznošenjem neistina o njemu.

- Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija- počeo je Srđan, pa tada dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️??

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on Mar 10, 2019 at 4:33am PDT

 

- Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima.

On je nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on Sep 23, 2018 at 1:08am PDT

 

- Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu. Što ukazuje da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da smo planirali budućnost kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze. Napominjem da iznošenje neistina od strane učesnice rijalitija koje se odnose na mene nije korektno prema mojoj, sada bivšoj devojci. Ujedno nije korektno ni prema mojoj sadašnjoj devojci, pa samim tim i meni. Ukoliko se nastavi sa daljim pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način Vas obaveštavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima- rekao je tada Srđan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

23.03.2019 21:26

Čovek hoće da kaže da je to bila kres kombinacija desetak dana.

Odgovori 37 2