Vlasnik hita "Samo se noćas pojavi" otkrio da li je Đoganijeva doprinela uspehu pesme!

Autor: Pink.rs

Zadruga

22.03.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ljubitelji rijalitija ''Zadruge'' i fanovi mlade blogerke Lune Đogani znaju koliku težinu za nju ima pesma ''Samo se noćas pojavi''.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

Ona je nekoliko puta izjavila da je to pesma koja opisuje njenu ljubav i vezu sa, sada već bivšim dečkom, Slobom Radanovićem. Tokom trajanja prve sezone pomenutog rijalitija ona je sva vesela slušala pesmu kada je Veliki šef pusti ili izvođači na žurki pevaju. Ipak, kada je njenoj vezi sa pevačem došao kraj, njoj je svako slušanje ove pesme vraćalo lepe uspomene, a neretko je znala i suzu da pusti.

Pevač Magla benda Vladan Savić je, na pitanje da li smatra Lunu zaslužnom za uspeh pesme ''Samo se noćaš pojavi'', odgovorio sledeće:

RepublikaFoto: Radio S
Vladan Savić...

- Ne možeš ni ti, ni ja da znamo da li je ona zaslužna za uspeh. Definitivno jeste doprinela, sad da li zbog toga još uvek traje, ne znam. Njoj se svidela pesma jer je dobra – rekao je Vladan, a onda je nastavio da priča o žurki u Zadruzi 1 kada je upoznao Lunu:

- Gde god sednem svi gledaju Pink i Zadrugu. Luna i ja se ne poznajemo, mi smo se pozdravili kao da se znamo 100 godina, inače se ne poznajemo, ali Luna je definitivno doprinela našem hitu – odgovorio je na pitanje šta misli o Luni Đogani koja je opčinjena njihovom pesmom ''Samo se noćas pojavi''.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani...

Vladan je takođe otkrio i kakvo mišljenje ima o njenom bivšem dečku i Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću. Vladan je imao samo reči hvale za njega:

- Fin momak, to je sve što mogu da kažem, kulturan, vaspitan i dobar pevač – kratko je dao mišljenje Vladan o svom o kolegi.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading