(VIDEO) Isplivali novi detalji iz života Dragane Mitar: Evo kako je zadrugarku uhodila Sinišina žena!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dragana Mitar otkrila je mnoge pikanterije iz svog braka u kojem je bila neverna ona, ali i njen muž!

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana Mitar i Siniša Dragutinović

Bivša modelsica je svim zadrugarima otvoreno ispričala da uz svog supruga ima finansijsku sigurnost i tako može da obezbedi bolji život svom nasledniku. Ona je tokom današnjeg popodneva odlučila da se poveri Sanji Stanković i ispriča joj kako je zapravo počela njena veza sa sadašnjim suprugom Sinišom Dragutinovićem. 

- Baš sam bila odlepila za njim. Koliko sam bila luda i zaljubljena. Ja sam moje slagala i nisam im rekla da idem za Instanbul, vidim ceo dan me mama ne zove, ja nju zovem, ona neće da se javi. Ja zovem tatu i on mi kaže da je zvala žena od ovoga "Ajde kad se vratiš odatle pa ćemo pričati". I ja ti tu njemu napravim haos. Ko je ona da mene uhodi? Ona je mene uhodila na Fejsbuku i Instagramu. Ja se vraćam iz Instanbula i mama me pita ko je on. Kad sam ja počela sa njim, on je bio sa nekom koja je meni upadala u neki restoran. U martu meni kasni 10 dana, ja sam pomislila da je cista i ja odem kod lekara i ja trudna. Iskreno, to smo hteli. Ja to kažem svojima, oni u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Ja nisam htela da abortiram, a ni Siniša. Onda se moji upoznaju sa Sinišom. Upitali su ga kakve namere ima, on im je rekao da će podneti papire za razvod braka. I onda ta njegova žena pošalje mojoj mami kao "Vaša ćerka je ostala trudna, ali neće proći kao ja". On svoju prvu svadbu nije ni imao. Ja sam mog Jocu rodila kad je on napunio 42., sad će u avgustu 47. da napuni. Napravili smo svadbu i bila je baš lepa. Pre te svadbe mi smo hteli da se raziđemo u martu. Tada su počeli problemi kada sam ga uhvatila u varanju, a on je mene terorisao. Voleo je da švrlja. Kad izgubiš jednom poverenje, znaš, onda je teško. Ja znam da on neće ponovo da se ženi - rekla je Dragana, a onda nastavila: 

- Kad izađem odavde videću šta ćemo. On u prvo vreme nije bio da ja uđem u "Zadrugu". Baš me zanima šta će biti kad izađem odavde, ne znam da li se zaljubio. Bili zajedno ili ne, mi smo povezani zbog toga deteta. Šta god da je on, on je otac mog deteta. Znam da nikad ne bi dozvolio da mi bude loše i da mi nešto fali. Poznavajući njega, mislim da će tek sad da se zalepi kao čičak. Možda me osećaj vara. Baš nam je bila turbulentna veza - pričala je Dragana Sanji koja ju je pomno slušala. 

Dragana je istakla da je bila veoma zaljubljena u svog supruga, ali da su uvek postojale trzavice koje su ih udaljavale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

22.03.2019 13:20

Dragana se ugojila bar 15 kilograma. Samo sedi i jede.

Odgovori 20 0
Mišo

22.03.2019 22:17

Ova žena se sve više upliće u svoje laži. Voli, ne voli. Kurva se, ne kurva se. Poštena, nepoštena žena. Muž kurvar, pa nije. Muž nasilan, muž nežan. Nikada ništa nije radila. Izdržavano lice - sponzoruša.

Odgovori 11 0