(VIDEO) Konačno dobila: Suzana i Miki imali žestok se*s!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović i Miki Đuričić poslednjih nedelja nisu u dobrim odnosima, ponašaju se kao pas i mačka i više su u svađi nego u ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana već duže želi seks sa Mikijem...

Takav odnos toplo-hladno pa i žestoki sukob, gde Miki najgore govori o njoj, najmanje odgovaraju Suzani koja ga je, pošto su se svi vratili u Belu kuću u WC molila da je poljubili. 

Posle žestoke svađe, ubrzo su se pomirili, te su kasnije pali i strasni poljupci uz priznanje da jedno bez drugog ne mogu i da ih mišljenja njene porodice ne zanimaju.

On je otišao do kupatila kako bi se pripremio za spavanje, ali je pevačica krenula za njim što je šokiralo sve. Njih dvoje su se poljubili unutra, a onda su zajedno obučeni ušli u tuš kabinu gde je odjednom nastala i tišina.

Suzana i Miki su dugo bili zatvoreni, a izgleda da je najverovatnije došlo do vrele akcije od koje su se suzdržavali sve vreme.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danijela

22.03.2019 09:03

Suzana je na dnu. Osramotila decu i muža.

Odgovori 16 0
Mile

22.03.2019 10:47

Tražila, molila, pa ga dobila.

Odgovori 14 0