Pašće kiša: Kija stala u Luninu odbranu!

Autor:

Zadruga

21.03.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar iznenadila je javnost kada je stala u odbranu bivše ljubavnice svoga bivšeg muža, Lune Đogani!

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV
Kija Kockar

Naime, Kija je izjavila da Lunu nekeda ljudi neopravdano napada i da ona ima mnogo drugih stvari koje joj treba zameriti, ali da kopiranje njenog lika i dela nije jedna od njih.

- Ja moram da stanem u njenu odbranu, jer ako ona kopira mene, onda svi mi kopiramo nekoga, jer apsolutno niko nema pravo da piše. Njoj non-stop zameraju i nešto što ne treba, za svaku sitnicu. Ima on dosta drugih stvari na kojima treba da joj zameraju, iako ja imam najgore mišljenje o toj devojci - napominje pevačica. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Kija Kockar i Luna Đogani...

Kija je progovorila i o nasilju koje je njena majka trpela u porodici, a sve od strane njenog pokojnog oca, istakavši da ni jedna žena ne treba to sebi da dozvoli.

- U mojoj porodici sam videla i fizičko nasilje, moja majka je samo jednom imala udarac od mog oca i to je bilo to, ona je to presekla i to je primer kako žena treba da odreaguje. Imala sam u porodici i primere psihičkih napada. Uvek sam na ženskoj strani - ističe nekadašnja zadrugarka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mima

21.03.2019 12:22

nije to podrzavanje kija nema klepo misljenje o toj nemoralnoj devojci kao i vecina nas gledalaca ali razmislja normalno i to iznela jer svako moze da radi u sou biznisu sta hoce jer ima mesta za sve pa ko prodje prodje

Odgovori 20 5
Andjela

21.03.2019 13:41

Treba malo Kija da napada svog bivseg muza, a ne Lunu. Svaka zena bi joj to rekla. A sto se tice kopiranja, postoje dosta snimaka gde Kija u oblacenju i po nekim izjavama kopira Lunu. Nemojte da se lazemo. Procesljajte malo i uvericete se. Pozdrav.

Odgovori 5 20