(VIDEO) Ne želim ništa da silim! David definitivno raskida sa Anom?

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

19.03.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je uzburkalo odnos Ane Korać i Davida Dragojevića definitivno jeste izjava njegove majke da ne prihvata njegovu vezu i da ne bi volela da njih dvoje nastave zajednički život kada izađu iz "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David do sada imali savršen odnos

Zbog toga je nastala opšta pometnja u Beloj kući, a Dragojević je u nekoliko navrata pominjao svoju majku uz tvrdnje da je razočaran i nagovestio je da će se preseliti u Beograd ukoliko ona nastavi da javno iznosi svoje stavove vezane za Koraćevu. Međutim, i Lepi Mića je uticao na Anu kada joj je priznao da joj ljubavna priča sa Davidom ne treba i da joj sve ovo ništa dobro neće doneti.

On je o svemu pričao sa Lazarom Jeremićem, a onda je došao do doka kako bi Ani rekao nešto što je nju poljuljalo.

Neću da silim ništa, radi šta misliš da treba i onako kako ćeš se ti osećati bolje - rekao je David.

Cirkus mi je u glavi, imam previše pitanja i na sve to imam po pet odgovora različitih. Ali, ništa vezano za tebe - rekla mu je Ana.

Dragojević je morao da napusti konverzaciju zato što se vratio u Belu kuću da bi obukao jaknu, detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

19.03.2019 13:55

I ova veza se završava. Šteta.