Suzana otkrila detalje o Divni Karleuši nakon svađe s Mikijem: Nedostaje mi, sad shvatam zašto se odvojila od svih!

Autor:

Zadruga

19.03.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzanu Perović veoma je potresla svađa s Mikijem Đuričićem, a nakon noći provedene u zatvoru pevačica se požalila Staniji Dobrojević da joj mnogo nedostaje prijateljica Divna Karleuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana u veoma lošem stanju... Perovićeva se požalila Dobrojevićevoj...

Suzana je najpre objasnila da je svesna da Miki nije za nju, jer ona dobro zna šta je pravi muškarac:

- Ja imam dovoljno godina da znam šta je muškarac. Svaki bi da oblikuje ženu po svom kalupu, svaka žena hoće isto, da se ne lažemo. Ali, postoji nešto što se kaže kompromis. Pričam za spoljni svet, ovo ovde me više ne zanima. Kompromis postoji i u ljubavi i u prijateljstvu - počela je Suzana.

- Žena mnogo trpi i mnogo se žrtvuje. Ti si se i te kako menjala - rekla je Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana mu se neće vratiti... Miki Đuričić

Pevačica je ostala pri svom stavu da više nikada neće dati šansu svojoj vezi sa Mikijem, a budući da je zbog njega bila često besna i uplakana, ona se dotakla novinarke Divne Karleuše, koja je preminula početkom marta nakon borbe sa teškom bolešću.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Bila je dobar prijatelj... Divna Karleuša

- Od sinoć je za mene sve prošlost. Kunem ti se. Stanija, ne znaš me! Ne znaš šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, zato kažem da je to prošlost! Sve će ovo proći, ali sve. Ovo je trenutna nervoza i sinoć i preksinoć i unazad. Nedostaje mi Divna. Ja nikad više neću čuti njeno mišljenje, njenu priču. Imala sam žarku želju da odmah odem kod nje kad izađem, bile smo jako bliske. Ona se razbolela, pa se povukla. Tek sad shvatam zašto se odvojila od svih. Uzimalo je to maha. Svaki dan pomislim na nju - prisetila se Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading