Stanija zabrinuta za majku: Starleta uputila apel da joj čuvaju najvažniju osobu!

Autor:

Zadruga

19.03.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević za rođendan je dobila čestitku od majke Slavice koja joj je poručila da okonča vezu s Vladimirom Tomovićem, što je starletu mnogo zabrinulo. Znajući da se njena majka nikada nije mešala u njene veze, Dobrojevićeva se plaši da je Tomović nešto učinio Slavici zbog čega je apelovala na jednu osobu da je zaštiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević u strahu...

Stanija se sinoć obratila svojoj drugarici Tamari Radoman i zamolila je da brine o njenoj majci:

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Upozorila ćerku... Slavica

- To jeste njen rukopis a to ne liči na nju. Mogu da mislim svašta, ja ne znam šta je on toliko zgrešio da ona to napiše. I da je htela trebalo je ti da je sprečiš i da mi kroz neke rečenice kažeš neku tajnu poruku. Nju ne stavljaj u prvi plan, čuvaj je i štiti je. Nju je jako lako izmanipulisati. Jedini pravi sud mogu da donesem samo ja i da se obračunavam samo ja. Nikad nikome nisam ostala dužna, kako u životu, tako i u ljubavi, uvek nosim aspekt pobednika. Vidite da se super nosim s tim, izbesnela sam, jaka stvar. Mnogo gorih stvari sam preživljavala u životu. Kad sam ja ostavljala, posle pet godina, posle veridbe, zna se kako ja patim, ne mogu po mesec dana da ustanem. Ovo? Nemam za čim da žalim, znam koliko vredim nisam dobila ništa, par zagrljaja na doku i sad ću ja da patim. Ne znam šta se sve dešava napolju - pričala je Stanija, a zatim nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tašta ga ne voli... Vladimir

- A s druge strane, ne znam šta je on uradio. Možda se iskompleksirao, nismo više zajedno, ćao, doviđenja. To obraz, čast, to govori o njemu što je prekršio i pregazio sve to. Jaka stvar. Nadam se da me Tamara slušaš. Da ne ispada tamo za stolom da se svađam sa tobom, sa mamom, sa njim, nikad to nismo imali do sad. Ovo ovde sve, bilo prošlo, jaka stvar. Ljudi koje vidim sad i nikad više u životu. Samo mi Slavku čuvaj, samo nju štiti, jer sam u realnom svetu ja muško i ja nju štitim i jedno ja realno vidim i donosim sud. Ona mukica, može svaka šuša može da je izmanipuliše - zaključila je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JAHKO

19.03.2019 12:14

Не брини Станија. И твоја мајка се занела па ушла у ријалити. Покварила ти везу са Владимиром, покварила ти рођендан, покварила ти пласман и задала велику бригу. Родитељи не треба да се мешају.

Odgovori 11 0
Đurđe

19.03.2019 12:29

Majka nije trebala da se umeša u rijaliti vezu. Do sada se pametno nije mešala. Sada ostarila pa zaboravila. Umešala se i sve pokvarila. Najviše naštetila Staniji.

Odgovori 11 0