Marko Miljković napustio "Zadrugu": Luna u šoku!

Autor:

Zadruga

18.03.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" su na ivici živaca jer su podeljeni na one koji žive u Beloj kući i one koji žive na ostrvu!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

Čitava ova podela izaziva dodatnu nervozu među zadrugarima i čitava atmosfera napetosti i svađa koje često izbijaju, okreće pažnju javnosti od brojnih događaja koji se tajno odvijaju iza vrata Zadruge.

Veza Marka Miljkovića i Lune Đogani, nakon svađe stavljena je na novi test. Oni su razdvojeni, a ona i ne sluti šta se sve dešava sa njenim dečkom dok nje nema. Ona se nakon blažeg nervnog sloma zbog premeštaja na ostrvo i dalje ponaša histerično i gubi živce za svaku sitnicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Luna Đogani...

Naime, Marko Miljković je danas izašao iz Zadruge.

On je išao do Trećeg osnovnog suda u pratnji muškarca i žene. Miljković je sud napustio oko 11 časova i najverovatnije da se odmah vratio u Belu kuću. Nije poznato šta je zadrugar radio u sudu, ali s obzirom da je prošle godine navodno trebao da bude završen proces po kome je optužen za napad na službeno lice, tačnije na policajca koga je napao, kako su pisali mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

18.03.2019 22:35

Marko Miljković kada se napije ne zna šta radi.

Odgovori 13 1