Pala odluka: Aleksandra Subotić se vraća u "Zadrugu"!

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

18.03.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se fizički obračunala sa Minom Vrbaški, Aleksandra Subotić je početkom januara ove godine diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2".

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Odlučila da se bori za sebe i dete...

Samo što joj je video leđa, David Dragojević prevario je Aleksandru sa Anom Korać.

Na pomen Aleksandrinog imena, Davidu uglavnom nije dobro, a sve su glasnije spekulacije da se Subotićeva vraća u "Zadrugu 2".

Aleksandara je sada otkrila kakvi su joj planovi, kao i kada planira da ponovo uđe u rijaliti i pomrsi konce Davidu i Ani.

- Konačno se vraćam da budem ona prava Aleksandra koja nisam bila jako dugo, postojalo je nešto što je mene tištilo i nisam se osećala dobro. Vraćam se u neko pređašnje stanje i osobe koje nisu trebale da budu u mom životu same su se sklonile. U rijaliti ću se vratiti samo da se još malo sredim. Treba da se borim da obezbedim sebe i svoje dete. David sem što me je prevario napravio je i tu glupost da sam ja uradila to što sam uradila i diskvalifikovala sebe, ostala sam i bez novca. Bez ljubavi može da se živi ali bez para ne može, moram da obezbedim sebe i svoje dete. Želim da se borim i smatram da treba - jasna je bila Aleksandra

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Ponovo će sresti licem u lice...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

18.03.2019 12:58

Ne vrcite nasilnicu.

Odgovori 15 8