(VIDEO) Skandal! Kija se uključila uživo u emisiju i isprozivala Anu: Brutalna poruka za bivšu drugaricu!

Autor:

Zadruga

18.03.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i Kristina Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1, ali je prijateljstvo puklo nakon rijalitija navodno zbog njene veze sa Slobom Radanovićem, bivšim Kockarevim mužem.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nekada su bile jako dobre prijateljice...

Koraćeva je sinoć saznala da ju je Kija otpratila sa Instagrama, ali je odbila da prokomentariše celu situaciju, a onda je Kija poslala novinaru poruku.

- Kaži Ani da ju je pozdravio Sloba - poručio joj je Darko. Koraćeva je zanemela i rekla da želi da priča sa Kijom o tome kada bude izašla iz rijaltiija.

Ona je sa Rajskog ostrva zajedno sa Lunom Đogani imala komunikaciju sa Davidom Dragojević, gde je pokušala da se opravda i otkrije kada će progovoriti o vezi sa Slobodanom Radanovićem, sa kojim je imala aferu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Razdor prijateljstva Anina afera sa Slobom...

- Kad budu došli i Kija i Sloba ovde, neka mi kažu zajedno, e onda ćemo da razgovaramo. Do tad mi puca ku*ac! rekla je Ana.

Đoganijeva ju je u svemu podržala, pa je ponovo vređala Slobu i okarakterisala ga kao nekog ko namerno plasira ovu priču ne bi li dospeo u žižu javnosti.

- Koliko sam srećna što više nemam veze sa ovom boleštinom! On je bolestan, on nije normalan! On je to pričao svima, ja sam čula - rekla je Luna.

Luna je u prethodnoj sezoni "Zadruge 1" bila u ljubavnoj vezi sa Radanovićem, iako je on tada bio u zakonitom braku sa Kijom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
pera

18.03.2019 08:32

Laze novinar. Ne treba mu nista verovati.

Odgovori 15 6
nesa

18.03.2019 10:19

@pera - Nije mu prvi put da laze. Smeje se i laze.

Odgovori 14 4
Lidija

18.03.2019 15:57

Bravo Kija

Odgovori 20 0