Anina prijateljica tvrdi: Njena veza sa Davidom je farsa, evo i zbog čega!

Autor: alo.rs

Zadruga

17.03.2019

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać, uplovila je u ljubavnom romasu sa Davidom Dragojevićem koji je tada imao devojku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać i David Dragojević

Naime, nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić, Koraćeva se zantno približila Davidu koji je tada patio za svojim tadašnjom devojkom, Ona mu je pružila utehu, a na kraju su njih dvoje i završili u ljubavnoj vezi.

Poznato je da Ana Korać nikada nije krila simpatije prema Dragojeviću, a mnogi nagađaju da je ona u ovoj vezi iz čistog interesa. Njena dobra drugarica ispričala je do sada nepoznate stvari o zgodnoj zadrugaki. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać i David Dragojević

- Ana je jedna od onih devojaka koje vole popularnost, moć i slavu što je kroz svoje učešće i dokazala. Napolju se retko zaljubljuje, pa iz tog razloga me čudi da je tek tako pala na Davidov šarm - pocinje priču za portal Alo.rs Anina dobra drugarica i dodaje:

- Sve oko Davida je verovatno laž, svesna je da će joj tako porasti popularnost i da će posle “Zadruge”, kao i sada dok je u takmičenju imati sve naslovne strane. Kada je  ulazila klela mi se da se neće nikada zaljubiti, kao i to da nema šanse da će je neko osvojiti. Čisto sumnjam da je ovo sve sa Davidom iskreno - završila je priču Koraćkina dobra drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dragan

18.03.2019 08:16

Koraćkina dobra drugarica ne govori tako protiv svoje dobre drugarice.

Mile

18.03.2019 09:44

Mrzim lazi.

Marina

18.03.2019 10:57

Očigledno da je ovo farsa od "dobre drugarice".