Dušica Jakovljević zbog komentara o Luni dobija jezive pretnje!

Autor:

Zadruga

17.03.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević, voditeljka rijalitija "Zadruga", sinoć je imala nekoliko komentara na račun Luninog histerisanja i prozivanja produkcije, a to se izgleda uopšte nije dopalo Luninim fanovma.

RepublikaFoto: twitter.com/MePinkm
Dušica Jakovljević...

Naime, nakon što je blogerka prozivala produkciju i zamerala zbog uslova u kojima zadrugari žive u rijalitiju, Dušica je prokomentarisala i opovrgla blogerkine reči, a očigledno je upravo to izazvalo gnev kod fanova.

Danas je osvanuo status na društvenim mrežama sa jezivom porukom upućenoj baš voditeljki Zadruge. 

- Bravo za Marka što je ubedio da ponese hranu. A što se Dušice tiče, pošto su joj jednom auto digli u vazduh, sledeći put joj želim da nju neko živu zapali. Toliko! Laku noć!

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

17.03.2019 14:09

Bravo Dusice, svaka cast. Konacno da neko kaze istinu ispred produkcije. A ti nazovi fanovi Lune Djogani, su bahati pojedinci poput svog “predmeta obozavanja”!!!To su ljudi fanatici koji kada im kazes istinu u lice od protivargumenata imaju samo bezobrazluk.Svi mi koji smo poceli da gledamo rijaliti zbog Z1 sad prestajemo zbog Z2. Podrska Disici!!!

Odgovori 17 5
Đurđe

17.03.2019 15:48

Pretnje mogu biti vrlo ozbiljne.

Odgovori 14 2