Ana Korać nam je sve upropastila: Davidova majka ogorčena na starletu i na sina!

Autor: Svet

Zadruga

16.03.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević i dalje ne želi ni da čuje za vezu svog sina sa Anom Korać, koju optužuje da je napravila raskol u njihovom domu i da je glavni krivac za odlazak Aleksandre Subotić koja je odvela svoju ćerku Magdalenu iz njihovog doma.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević...

Biljana, koja je bila mnogo vezana za Magdalenu, sada je očajna jer je Aleksandra morala da odvede ćerku iz Dragojevićkinog doma u Veterniku. Davidova majka, ponovo je istakla koliko je kivna na Anu Korać:

- Ma, Anu Korać ne podosim i tačka! Ne znam šta još o toj osobi mogu da kažem a da već nisam rekla. Ona nam je sve upropastila. Ona i moj naivni sin, koji je poverovao toj ženi koja nema iskrene emocije prema njemu. Meni je mnogo teško što Magdalena više nije sa nama, a za to je kriva Ana. Ona nema obzira ni prema malom detetu, koje je zavolelo Davida i u njemu videlo veliku podršku. Ona je loš čovek i gadi mi se! - naglasila je Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Njegova majka u potpunosti protiv njihove veze... David i Ana

Davidova majka istakla je da joj Magdalena veoma nedostaje budući da je kod nje živela sedam meseci:

- Mnogo patim za mojom Magdalenom, na nju sam gledala kao na unuku. Sada mi je stan prazan, nema više galame, nema smeha, niti dečjih igrica. To dete mi je priraslo za srce i žao mi je što su nas okolnosti i zli ljudi, kao što je ta Ana, razdvojili. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje. Ne znam šta više da kažem, previše toga se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Naca

16.03.2019 11:40

Biljana je potpuno poludela. Namece sinu Davidu zenu i tudje dete. Nece da moze. Oterace i drugog sina.

Odgovori 27 1
psihijatar

16.03.2019 18:14

Ana te razdvojila????? Patiš za ''tvojom'' Magdalenom????? Ženooooooooooooooo ti si za ne posmatranje, nego lečenje!!!!!!!!!!!!!!!!!! On je ostavio ovu, a Magdalena ti nije ništa, gaji svoje unučiće, a ne teraj sinove iz kuće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odgovori 16 0
Žile

16.03.2019 18:36

Majka Biljana kao da sebi bira partnera.

Odgovori 15 0