Čim je ugledao Aleksandru, David nije mogao a da ovo ne izgovori!

Autor:

Zadruga

15.03.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi zadrugari imali su priliku da vide kako je izgledao razgovor Karađorđa Subotića i njegove ćerke Aleksandre Subotić, koja je pre nekoliko meseci diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

Ona je u Zadruzi 2 bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je kao par započela takmičenje, ali je odmah po njenom izlasku iz rijalitija ostala sama, jer je on uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

S obzirom na to da nekoliko meseci nije mogao da je vidi ni čuje, u toku večerašnje emisije ,,Gledanje snimaka", David je imao priliku da pogleda kako je izgledao razgovor sa njenim ocem, pa ukratko prokomentarisao šta misli o tome kao i o njenoj izjavu da je srećna i ispunjena devojka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David gleda snimak razgovora Aleksandre i Karađorđa...

Ona verovatno ima nekog u Novom Sadu, ne verujem da je kod mene. Neko me je pitao da li ona koristi moj instagram, a pošto je bila kod mene imala je i moj telefon. Ja ne znam šta ona radi, ali znam da nije kod mene. Ja joj želim sve najbolje i treba da nađe nekog - rekao je David.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane

15.03.2019 13:19

David joj pozeleo srecu sa drugim. Lepo od njega.