David i Ana će poludeti: Subotićevu ćemo opet gledati u rijalitiju, ali pod jednim uslovom?!

Autor: Alo.rs

Zadruga

15.03.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić navodno je primila "poziv koji se ne odbija" iz luksuzne vile "Parova" da se ponovo priključi tom rijalitiju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić...

Međutim, kako kaže dobro obavešten izvor, ona još uvek nije sigurna šta joj je činiti, jer joj je osveta visoko na listi prioriteta.

- Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju - rekao je izvor blizak Aleksandri.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Aleksandra...

- Ponudili su joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za ćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili ("Parova") u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju ćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtev je bio da joj novac bude isplaćen unapred. Najveći problem je to što su Ana i David u drugom rijalitiju, a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti - što kako se navodi - neće biti moguće ukoliko se opredeli za drugi rijaliti šou.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- Uskoro će izabrati jednu od te dve opcije - zaključuje on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

15.03.2019 10:00

Nemojte vracati nasilnicu.

Odgovori 10 5
Mile

15.03.2019 10:03

Nama u Zadruzi ne treba nasilnica.